Tjenester

Våre

Håndverkstjenester

Byggoppdrag Vestland AS er et trygt valg for deg og din bolig.

Her finner du en oversikt over våre håndverkstjenester. Ønsker du en av våre tjenester, eller har andre spørsmål? Kontakt oss gjerne!

Bad og våtrom

Byggoppdrag Vestland AS har egne håndverkere for hele byggeprosessen av et nytt bad, slik at du kun har en byggleverandør å forholde deg til. Vi er totalleverandør av alle våtrom i alle faggrupper. Byggoppdrag Vestland AS kjenner norsk regelverk og holder oss løpende oppdatert på gjeldene forskriftskrav. Etter at våtrommet er ferdigstilt, får du godkjent dokumentasjon overlevert til deg og lastet opp i din boligmappe. Som totalleverandør kan vi bygge ditt nye bad eller våtrom på 2 uker, og i mange tilfeller med 12 års tetthetsgaranti (løsning og produktvalg avgjør).

Tak / Taktekking

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje. Vi utfører alle typer taktekking. Ta kontakt også dersom du er usikker på om taket ditt er modent for fornyelse, vi kan ta en sjekk og vurdere dette.

Rehabilitering

Byggoppdrag Vestland AS utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut. Leiegårder/bygårder, komplett rehabilitering og oppbygging er vår spesialitet.

Tjenester fra Byggoppdrag Prosjekt Roy Nordanger - Snekker Fana, Bergen - Bilde av tregulv med forksjellige farger
Gulv

Vi leverer alle typer parkett, laminat, vinyl, fliser, belegg mm.
Vi bruker anerkjente leverandører og garanterer for fagmessig utførelse.

Vindu

Byggoppdrag Vestland bytter ut dine gamle og slitte vinduer.
Man kan oppnå bedre komfort og spare energi ved å skifte til nye vinduer som har lav u-verdi (mindre varmetap og oppvarmingsbehov).
Vinduer/ glass som produseres i dag har betydelig bedre egenskaper enn gamle isolerglassruter, med tanke på varmetap, «kaldras» problematikk på store vindusflater, isoleringsevne og kvalitet på overflatebehandling.

Dør

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, vil man få en verdiøkning på boligen. Vi leverer og monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører, innerdører og lyddører.

Kledning

Byggoppdrag Vestland AS skifter utvendig kledning for deg, og setter her utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Ombygging

Er du misfornøyd med rominndelingen eller planløsningen i ditt hus? Byggoppdrag Vestland AS tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Tilbygg / påbygg

Dersom du eier et hus som er for trangt, og du har dårlig plass, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg som vil gi deg bedre plass.

Nybygg

Byggoppdrag Vestland AS fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris. Du vil ha 5 års reklamasjonsrett. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A-Å.

Terasse / balkong

Byggoppdrag Vestland AS lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende.

Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Tegning og byggesøknad

Byggoppdrag Vestland AS kan ta seg av tegning og byggesøknad for deg, slik at du slipper å tenke på dette selv.

Les mer på byggoppdrag.no.

Etterisolering / vindtetting

Har huset ditt kalde gulv og er trekkfullt? Er det vanskelig å få varmen i huset til å vare? Dette kan skyldes dårlig isolasjon kombinert med dårlig vindtetting. Eldre boliger har ofte mangelfull isolasjon. Dette kan enkelt utbedres ved å etterisolere. Ved etterisolering vil du få lavere energibruk og dermed lavere strømutgifter, i tillegg til et bedre inneklima og komfort. Spør oss gjerne om etterisolering og vindtetting.

Hytte / Landsted

Byggoppdrag Vestland AS fører opp hytter i forskjellige stiler, etter ditt ønske. En helt ny hytte har de samme fordelene som et helt nytt hus. Mange bærer på en hyttedrøm, eller har en tomt som står ubrukt. Vi hjelper deg å realisere din hyttedrøm, det trenger ikke å koste all verden.  Vi bygger hytten din i den størrelse som passer deg, enten det er en liten hytte på fjellet, med enkel standard for deg og dine jaktkamerater, eller en stor familiehytte ved sjøen.

Uthus, Bod, Naust og Lysthus

Byggoppdrag Vestland AS fører opp mindre nybygg som boder, uthus, låver og lysthus.

Garasje / Carport

Byggoppdrag Vestland AS utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske.

Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få en enkel garasje, dobbel garasje, en garasje med eller uten boder, med loft eller hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske. Vi gir deg gjerne et prisoverslag på jobben.